Είναι καλό...
να μη σταματάς να δημιουργείς!

ΑΠΟΛΑΥΣΗ NIKAS
Είναι καλό... να φέρνεις πρώτος τα πιο απολαυστικά νέα!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ NIKAS
Είναι καλό... να σε θέλουν στο τραπέζι τους!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ NIKAS
Είναι καλό... να ανεβάζεις ποιοτικά τη γεύση!

Για εμάς η γεύση είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη λέξη ποιότητα. Όταν ένα προϊόν NIKAS φτάνει στο τραπέζι σας, καθημερινά για περισσότερο από 50 χρόνια, έχει περάσει τις «εξετάσεις» του. Γιατί πριν περάσει από τις δικές σας εξετάσεις, περνάει πρώτα τις πιο σκληρές. Τις δικές μας! Και αυτές ξεκινούν από την αυστηρή επιλογή του κρέατος, ελέγχοντας όλες τις πιστοποιήσεις διατροφής και προέλευσης του ζώου.

Το ίδιο γίνεται και για όλες τις πρώτες ύλες και τα καρυκεύματα που χρησιμοποιούμε, ώστε να έχει το τελικό προϊόν τη σφραγίδα ποιότητας NIKAS. Και όταν εμείς λέμε ποιότητα, δεν εννοούμε μόνο άλλη μια σφραγίδα από έναν φορέα πιστοποίησης ποιότητας. Eννοούμε τη γνώση, τη φροντίδα και την εμπειρία χρόνων, που έχει ο κάθε υπάλληλος της εταιρείας NIKAS και φροντίζει να φθάνει στο σπίτι σας ένα προϊόν ασφαλές, νόστιμο και ποιοτικό!

 

 

                                          gluten free logo
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ NIKAS
Είναι καλό... να κάνεις καλό!
ΙΣΤΟΡΙΑ NIKAS
Είναι καλό... να γράφεις εσύ την ιστορία!
Είναι καλό η ιστορία των αλλαντικών να συνυπάρχει με την πορεία σου. Η NIKAS είναι από μόνη της μια ολόκληρη ιστορία, συνώνυμη με τα αλλαντικά στην Ελλάδα. Mια ιστορία η οποία ξεκινά πριν από 2.500 χρόνια και έχει καταγράψει μια αστείρευτη ποικιλία γεύσεων. Τα αλλαντικά αποτελούσαν πάντα κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής. Από τον καβουρμά του Έβρου, την πορκέτα της Ευρυτανίας και το σύγκλινο της Μάνης, μέχρι τη λούντζα των Κυκλάδων και το απάκι της Κρήτης. Μαζί με το ζαμπόν, το λουκάνικο, το μπέικον και το σαλάμι αέρος, η Ελλάδα απολαμβάνει τις γευστικές προκλήσεις που δημιούργησε η φαντασία, η εφευρετικότητα και το μεράκι γενεών. Η ανάγκη συντήρησης του κρέατος δημιούργησε την ιδέα της μεταποίησης, που σήμερα ονομάζουμε «αλλαντοποίηση». Η NIKAS από το 1966 ξεκίνησε την αλλαντοποίηση νιώθοντας και προλαβαίνοντας τις προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή από τότε έως και σήμερα.

Ίδρυση της Π.Γ. NIKAΣ Α.Β.Ε.Ε με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και διανομή αλλαντικών στην Ελλάδα.

Πρώτη στην Ελλάδα με το παριζάκι.

Πρώτη στην Ελλάδα που βγάζει αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ.

Η NIKAS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που βγάζει το χωριάτικο σε μικρό λουκανικάκι «μπουκιά».

Πρώτη στην Ελλάδα με φιλέτο γαλοπούλας σε αλλαντικό.

Λανσάρει την καπνιστή γαλοπούλα. Άρχισε να εφαρμόζεται μελέτη HACCP.

Η πρώτη αλλαντοβιομηχανία στην Ελλάδα που έλαβε ISO 9001.

Πρώτη στην Ελλάδα με το παριζάκι γίγας.

Λάνσαρε 1η τα αλλαντικά NIKAS VIVEUR, τα μόνα αλλαντικά με 0-3% λιπαρά και 30% λιγότερο αλάτι.

Λανσάρισμα της σειράς NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ. Τα πρώτα αλλαντικά που περιείχαν κρέας μοσχαριού. Πρώτη με αλλαντικά χωρίς γλουτένη σε πάγκο και ράφι.

Συνεργασία με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η πρώτη καπνιστή γαλοπούλα με 100% ελληνικές γαλοπούλες από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. Λανσάρισμα ΝΙΚΑΣ FUEGO γαλοπούλα και ζαμπόν, τα μόνα αλλαντικά που περιέχουν 96% κρέας.Την ίδια χρονιά λανσάρονται τα αλλαντικά ΦΟΥΡΝΟΥ με την πάριζα και το παριζάκι ΦΟΥΡΝΟΥ. 

Χρονιά με πολλά γευστικά νέα! Όλες οι μεγάλες πρωτοπόρες σειρές της NIKAS εμπλουτίστηκαν με νέα προϊόντα. Από το NIKAS χοιρινό ΦΟΥΡΝΟΥ και τα NIKAS FUEGO λουκάνικα με πράσο, έως τα λουκάνικα γαλοπούλας τ.Φρανκφούρτης από γαλοπούλες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ με την νέα επαναστατική συσκευασία.

Όλα τα αλλαντικά ΝΙΚΑS γίνονται Χωρίς Γλουτένη!

Ειδικά σχεδιασμένα για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή έχουν δυσανεξία στην γλουτένη, αλλά και για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.

Νέα καινοτομία NIKAS!

Από τη συνεργασία της NIKAS με τη ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ δημιουργείται για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με κρέας 100% φρέσκου κοτόπουλου Ιωαννίνων ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ.

1966
1972
1982
1985
1995
1996
1997
2006
2012
2013
2014
2016
2017
Είναι NIKAS, γιατί το αξίζει!