Η εξέλιξη στην καινοτομία έρχεται πάλι από τη NIKAS στην κατηγορία Πάριζα & Παριζάκι

29/11/2013

Δεκέμβριος 2013. Η NIKAS, με στόχο πάντα την ικανοποίηση όλο και περισσότερων καταναλωτικών αναγκών, συνεχίζει να καινοτομεί. Λίγο πριν κλείσει ο χρόνος, η NIKAS αιφνιδιάζει ευχάριστα για μια ακόμα φορά, με τα πρωτοποριακά αλλαντικά ΦΟΥΡΝΟΥ, Πάριζα και Παριζάκι. Mια νέα κατηγορία αλλαντικών που έρχεται να προστεθεί στην ήδη ευρεία γκάμα αλλαντικών της εταιρείας.

Για την νέα Πάριζα και Παριζάκι NIKAS Φούρνου χρησιμοποιούνται τα καλύτερα κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος με διαλεκτά καρυκεύματα που σιγοψήνονται για αρκετές ώρες σε ειδικό φούρνο και παραμένουν σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, διατηρώντας όλα εκείνα τα πολύτιμα συστατικά τους. Έτσι, αποκτούν αυτή την τόσο ιδιαίτερη, βελούδινη όψη, το πλούσιο άρωμα και την υπέροχη, ελαφριά, ζουμερή γεύση θυμίζοντας… κάτι από τα παλιά. Η πάριζα και το παριζάκι φούρνου λανσάρονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά supermarket και αναμένεται να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία τους !