Η μοναδική καπνιστή γαλοπούλα NIKAS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επιστρέφει στο ψυγείο μας και στις καρδιές μας!

25/11/2013

Μάιος 2013. Η πρωτοπόρος εταιρεία αλλαντικών NIKAS, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και την απόλυτη κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών σε ασφάλεια και ποιότητα, την άνοιξη του 2013 εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία τη συνεργασία της με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παράγοντας ένα εξαιρετικό προϊόν. Η μοναδική 100% ελληνική καπνιστή γαλοπούλα ΝΙΚΑΣ από γαλοπούλες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε αμέσως από τους καταναλωτές που γνώριζαν τα ποιοτικά προϊόντα της Σχολής, γεγονός που την έκαναν να εξαντληθεί από τους πάγκους των σούπερ μάρκετ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα η εταιρεία NIKAS και η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους με την παραλαβή της νέας εκτροφής και η αγαπημένη καπνιστή γαλοπούλα NIKAS από γαλοπούλες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επιστρέφει στους πάγκους αλλά και στις καρδιές των καταναλωτών που την ζητούσαν επίμονα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ευρέως γνωστή για την προσφορά της αλλά και την τεχνογνωσία της στον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που παράγει.

Οι γαλοπούλες της Σχολής εκτρέφονται με φροντίδα και αγνά φυσικά υλικά, όπως θυμάρι και ρίγανη, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καλαμπόκι και λιναρόσπορο, πλούσιo σε Ω3. Αυτές τις γαλοπούλες επιλέγει η NIKAS για να προσφέρει την πρώτη μοναδική Ελληνική Καπνιστή Γαλοπούλα NIKAS από Γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, από εύγεστο και μαλακό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας με μόνο 0-2% λιπαρά.

 

Η πείρα μας στο να παρέχουμε ότι καλύτερο στους καταναλωτές μας, μας οδηγεί πάντα σε συνεργασίες με τους καλύτερους. Γιατί όταν έχεις κάνει σχολή στη γαλοπούλα θέλεις και η γαλοπούλα σου να έχει κάνει σχολή, Αμερικανική Γεωργική Σχολή.