Μακαρόνια στον φούρνο με αλλαντικά

Συστατικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 250 γρ. φέτες NIKAS FUEGO μπέικον ρολό
  • 250 γρ. NIKAS λουκάνικα cocktail
  • 4 φέτες NIKAS FUEGO μπριζόλα χοιρινή καπνιστή
  • 300 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο (ρεγκάτο ή γκούντα)
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. βούτυρο γάλακτος
  • 1 φλ. φρέσκο γάλα
  • αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

 

Χρόνος Προετοιμασίας:
30'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Mισοβράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (στο μισό χρόνο από αυτόν που αναγράφεται στο πακέτο).
  2. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί.
  3. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, τα λουκάνικα κομμένα σε ψιλές φέτες, την καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε μικρά κομματάκια, το τυρί, το βούτυρο γάλακτος λιωμένο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά με μια ξύλινη κουτάλα.
  4. Αραιώνουμε την κρέμα γάλακτος με ένα φλιτζάνι φρέσκο γάλα και περιχύνουμε το φαγητό.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 150°- 170°C.

Σερβίρεται ζεστό.

 

Μερίδες: 4