Ντάκος με κατίκι Δομοκού και γαλοπούλα

Συστατικά

  • 2 κριθαρένια παξιμάδια
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 150 γρ. Kατίκι Δομοκού
  • 4 φέτες NIKAS VIVEUR γαλοπούλα βραστή
  • 1/2 ποτ. κρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
Χρόνος Προετοιμασίας:
5'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Βρέχουμε ελαφρά τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε στο πιάτο. Ψιλοκόβουμε τις ντοματούλες και τις ρίχνουμε από πάνω τους.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και τη μισή από τη ρίγανη.
  3. Τοποθετούμε πάνω από τον ντάκο τις φέτες γαλοπούλας και μοιράζουμε το τυρί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την υπόλοιπη ρίγανη και ο ντάκος είναι έτοιμος.
  4. Πανεύκολη συνταγή, ιδανική για το καθημερινό μας τραπέζι σαν συνοδευτικό.
  5. Αντί για ρίγανη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θυμάρι. 

Μερίδες: 2