Ομελέτα γεμιστή και λαχταριστή

Συστατικά

  • 2 ή 3 αυγά
  • 4-5 λεπτές φέτες ντομάτα
  • 2 φέτες τυρί του τοστ
  • 2 φέτες NIKAS γαλοπούλα καπνιστή Aμερικανικής Γεωργικής Σχολής
  • 2 κ.γλ. γάλα
  • 3 κ.σ. φέτα τριμμένη
  • 1 κ.σ. λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3-4 φέτες πιπεριά
Χρόνος Προετοιμασίας:
15-20'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τεφάλ ρίχνουμε το λάδι. Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν ψηθεί από κάτω και από πάνω και δεν είναι πολύ υγρή, χρησιμοποιώντας ένα πιάτο, τη γυρίζουμε και από την άλλη.
  2. Αμέσως, στρώνουμε στη μισή μεριά της ομελέτας τη φέτα, το τυρί του τοστ, τη γαλοπούλα, την ντομάτα, την πιπεριά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπεράκι.
  3. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά που δεν έχει τα υλικά, σκεπάζοντας την άλλη μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.

 

Mερίδες: 2