Πίτσα με Philadelphia και αλλαντικά Light

Συστατικά

  • 400 γρ. αλεύρι ολικής
  • 1/5 φακελάκι μαγιά
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • νερό χλιαρό
  • 200 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί light
  • 6-7 φέτες NIKAS γαλοπούλα βραστή Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
  • 150 γρ. Philadelphia light
  • ελιές ροδέλες της επιλογής σας
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χρόνος Προετοιμασίας:
40-45'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγιά και λίγο ελαιόλαδο στο μίξερ.
  2. Προσθέτουμε σιγά σιγά το χλιαρό νερό μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε για 10 λεπτά να ξεκουραστεί.
  3. Ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη. Στη συνέχεια την απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
  4. Απλώνουμε σάλτσα τομάτας, τριμμένο τυρί και τέλος, τα αλλαντικά. Ύστερα προσθέτουμε διάσπαρτες κουταλιές Philadelphia. Τοποθετούμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα, για 15-20 λεπτά.
  5. Μόλις η πίτσα ελαφρώς ροδίσει, τη βγάζουμε από τον φούρνο, την κόβουμε σε κομμάτια και τη σερβίρουμε.

Μερίδες: 4