Σαλάτα με λαχανικά και αλλαντικά

Συστατικά

  • 1 μικρό μαρούλι
  • 8 φέτες NIKAS FUEGO ζαμπόν καπνιστό ή καπνιστό με πιπέρι, ψιλοκομμένο
  • 8 φέτες τυρί ψιλοκομμένες
  • 90 ml ελαιόλαδο
  • 30 ml μπαλσαμικό
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τα σπόρια από 1 μικρό ρόδι
Χρόνος Προετοιμασίας:
10'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε με ένα πιρούνι το λάδι και το ξίδι.
  2. Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα σαλατικά μας και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
  3. Βάζουμε τα σαλατικά, το ζαμπόν και το τυρί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με το λάδι και το ξίδι.
  4. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  5. Στο τέλος προσθέτουμε το ρόδι.

 

Μερίδες: 4