Τορτίγιας με αλλαντικά και τυρί κρέμα

Συστατικά

  • 1 συσκ. μεγάλες τορτίγιας (η συσκευασία περιέχει 6 τορτίγιας)
  • 6 μεγάλες φέτες -ή 12 μικρές- από ό,τι αλλαντικό NIKAS FUEGO θέλετε (πχ μορταδέλα ΝΙΚΑΣ FUEGO με φυστίκι και πιπέρι ή NIKAS FUEGO γαλοπούλα καπνιστή)
  • 1 συσκ. τυρί κρέμα (200 γρ.), αραιωμένο με 2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • φρεσκοτριμένο πιπέρι και αλάτι
Χρόνος Προετοιμασίας:
65'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι στο αραιωμένο τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μία σφιχτή κρέμα.
  2. Απλώνουμε σε κάθε μια τορτίγια αρκετό τυρί, μια φέτα από το αλλαντικό -ή δύο φέτες αν είναι μικρές- και τυλίγουμε την τοτρίγια σε ένα σφιχτό ρολό.
  3. Τυλίγουμε το κάθε ρολό με μεμβράνη τροφίμων και σφίγγουμε καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  4. Ξετυλίγουμε τις τορτίγιας, κόβουμε τις άκρες από τις δύο πλευρές 1-2 εκ. (συνήθως είναι άδειες) και τις κόβουμε σε 3 ή 4 μικρά ρολάκια.
  5. Τα τοποθετούμε όρθια σε μια πιατέλα για να φαίνεται ωραίο το εσωτερικό σπιράλ!

Τρώγονται κρύα! 

Μερίδες: 6