Club sandwich γαλοπούλας, το ελαφρύ

Συστατικά

  • 3 φέτες ψωμί του τοστ σικάλεως
  • 2 φέτες NIKAS γαλοπούλα καπνιστή Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ή NIKAS FUEGO καπνιστό ζαμπόν
  • 2 φέτες τυρί light
  • 3 κ.γλ. μαγιονέζα light
  • 1 φύλλο μαρούλι
  • 2 φέτες ντομάτα

+ 4 οδοντογλυφίδες

Χρόνος Προετοιμασίας:
10'
Βαθμός δυσκολίας:
ΕΥΚΟΛΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το μαρούλι και τη ντομάτα και τα στεγνώνουμε.
  2. Κόβουμε το μαρούλι στη μέση.
  3. Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού (είτε στην τοστιέρα, είτε στο γκριλ για 1 λετπό από κάθε πλευρά).
  4. Παίρνουμε την πρώτη φρυγανισμένη φέτα ψωμιού και την αλείφουμε με μαγιονέζα, βάζουμε μαρούλι, τυρί, γαλοπούλα Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και μια φέτα ντομάτα.
  5. Βάζουμε από πάνω την άλλη φέτα ψωμιού αφού την αλείψουμε και αυτή με μαγιονέζα και από τις 2 πλευρές όμως.
  6. Συνεχίζουμε βάζοντας τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα και μαρούλι.
  7. Βάζουμε και την τελευταία φέτα ψωμιού που επίσης την έχουμε αλείψει ελαφρά με μαγιονέζα.
  8. Τοποθετούμε τις οδοντογλυφίδες και κόβουμε διαγώνια.
  9. Τοποθετούμε τα τρίγωνα μας σε ένα πιάτο και συνοδεύουμε με λίγη κέτσαπ.