ΝΕΑ MEDIA

Αλλαντικά NIKAS: Γεύση και δώρα που σας κερδίζουν!

Θέλοντας να ανταμείψει και έμπρακτα τους Έλληνες καταναλωτές για τα 40 χρόνια εμπιστοσύνης τους, η NIKAS χάρισε όχι μόνο ανεπανάληπτη γεύση και άριστη ποιότητα, αλλά και πλούσια δώρα σε 401 τυχερούς! Μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού που υλοποιήθηκε πρόσφατα, σε συνεργασία με τα supermarket Σκλαβενίτης, είναι η κα Ελένη Κοντοδόντη από το Πολύγωνο Αττικής, η οποία γεμάτη ενθουσιασμό παρέλαβε από τους εκπροσώπους της NIKAS ένα «ευφυές» αυτοκίνητο: το νέο Toyota IQ.

Η νικήτρια αναδείχθηκε ανάμεσα στους 47.627 καταναλωτές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, επιλέγοντας τη μοναδική γεύση των αλλαντικών NIKASσε κάποιο από τα 72 καταστήματα Σκλαβενίτης σε Αθήνα και Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος NIKAS από τους πάγκους αλλαντικών των καταστημάτων Σκλαβενίτης, οι καταναλωτές λάμβαναν ένα κουπόνι που τους παρείχε τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό και ταυτόχρονα έκπτωση, την οποία μπορούσαν να εξαργυρώσουν στα ταμεία του supermarket. Εκτός από το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο που έλαβε η υπερτυχερή, η NIKAS μοίρασε 400 ακόμη δωροεπιταγές σε ισάριθμους τυχερούς που κληρώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η κα Κοντοδόντη δήλωσε: «Σχεδόν δεν το πίστευα όταν μου τηλεφώνησαν από τη NIKAS και με ενημέρωσαν πως, ως νικήτρια του διαγωνισμού, έχω κερδίσει το φανταστικό αυτό αυτοκίνητο! Ούτως ή άλλως, τα προϊόντα NIKAS είναι για μένα και την οικογένειά μου αναπόσπαστο μέρος της διατροφής μας που μας συντροφεύουν σε κάθε περίσταση. Τώρα λοιπόν, στην παρέα μας θα προστεθεί και το καινούριο μας αυτοκίνητο, που εύχομαι να μας οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες γευστικές εμπειρίες, με αλλαντικά NIKAS φυσικά!»

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε.

22ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής

Τηλ: 210 8187300

Fax: 210 6216439

Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 111 0080