ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Αγγελική Οικονόμου
Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για 29 έτη στη Δέλτα Τροφίμων ΑΕ για να απορροφηθεί στη συνέχεια από τον όμιλο Vivartia, από τον οποίο αποχώρησε το 2011 κατέχοντας τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Δέλτα Τροφίμων ΑΕ, καθώς και για 2 έτη στην Chipita ΑΕ όπου κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Προμηθειών του Ομίλου.

Γεώργιος Γιατράκος

Απέκτησε το πτυχίο του Μηχανολόγου Μηχανικού από το πανεπιστήμιο George Washington D.C. (ΗΠΑ) και μεταπτυχιακό τίτλο Master’s Διοίκησης Παραγωγής και Πληροφορικής από το ίδιο ίδρυμα. Έχει εργασθεί στην Lockheed Martin για το Space Life Sciences της NASA στην Washington D.C. (ΗΠΑ). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994 ενσωματώθηκε στην εταιρεία ΝΙΚΑΣ και αφού πέρασε από διάφορες θέσεις διεύθυνσης τμημάτων της παραγωγικής λειτουργίας, ανέλαβε από το 2004 τη θέση του Διευθυντή Παραγωγικών Λειτουργιών του Ομίλου.

Άρτεμις Ντούσια
Η κα Άρτεμις Ντούσια έχει πολύχρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης της Οικονομικής Διεύθυνσης και είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τον Αύγουστο του 2001 έως τον Απρίλιο του 2014 διετέλεσε Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου Chipita και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρείων του Ομίλου. Την διετία 1999- 2000 κατείχε την θέση του CFO στην εταιρεία PRISMATECH SA. Από το 1992- 1999 εργάστηκε στην εταιρεία Macro Cash & Carry, κατέχοντας την θέση του Treasury Manager.

Γεώργιος Καλύβας

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει 28 έτη εμπειρία σε Εμπορικά Τμήματα μεγάλων Εταιρειών Τροφίμων.Ξεκίνησε στο Τμήμα Πωλήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Μπισκότων ΑΒΕΕ όπου έμεινε 5 έτη και συνέχισε στην ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ κατέχοντας την θέση του National Account Manager.Το 1997 μετακινήθηκε στην ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. όπου παρέμεινε 15 έτη έχοντας την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.Τα τελευταία 5 έτη εργάσθηκε στην CHIPITA Α.Ε. κατέχοντας την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης έχοντας την Εμπορική ευθύνη 10 Ευρωπαϊκών Χωρών. 

Αλεξάνδρα Πλευράκη 
Με 33 χρόνια εμπειρία στο Marketing και τις Πωλήσεις και πτυχίο στη Διοίκηση και Οικονομία, έχει εργαστεί στη ROLCO VIANIL ως Marketing Manager για 15 έτη, στην CRETA FARMS ως Marketing Director για 4 έτη, στη VIOTROS ως Εμπορική Διευθύντρια για 3 έτη, στην ΕLGEKA ως New Business Development Director για 2 έτη, καθώς και ως Mέλος του Διοικητικού συμβουλίου στην ELMEC SPORT του group της FOLLI – FOLLIE.