ΝΕΑ MEDIA

Nέα προϊόντα NIKAS απο γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας ΝΙΚΑΣ με την Αμερικανική Γεωργική Σχoλή Θεσσαλονίκης , η οποία ξεκίνησε με το ιδιαίτερα επιτυχημένο λανσάρισμα της Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑΣ από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, την άνοιξη του 2013, σήμερα εμπλουτίζεται με ακόμα δύο νέα προϊόντα.

Τη νέα Βραστή Γαλοπούλα από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και τα νέα Λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης γαλοπούλας, από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ακόμα δύο μοναδικά εύγεστα προϊόντα από 100% ελληνικό κρέας !

Για πρώτη φορά η ΝΙΚΑΣ πρωτοπορεί και λανσάρει μια τόσο καινοτόμα συσκευασία για τα Λουκάνικα. Η συσκευασία αυτή αποτελείται από δύο μερίδες των δύο τεμαχίων, οι οποίες χωρίζονται με περφορέ και είναι αεροστεγώς κλεισμένες. Έτσι ο καταναλωτής διατηρεί τα λουκάνικα που δεν θα καταναλωθούν την ίδια στιγμή, πάντα φρέσκα με την ποιότητα που υπογράφει η ΝΙΚΑΣ.

Γιατί, όταν έχεις κάνει Σχολή στη γαλοπούλα, θέλεις και η γαλοπούλα σου να έχει κάνει Σχολή στην ποιότητα και στη γεύση!

 

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε.

22ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής

Τηλ: 210 8187300

Fax: 210 6216439

Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 111 0080