ΝΕΑ MEDIA

NIKAS Food Service: Χρυσός Χορηγός της Λέσχης Αρχιμαγείρων

Με μία «χρυσή χορηγία» προς τη Λέσχη Αρχιμαγείρων, ο τομέας FoodService της NIKAS επισφράγισε πρόσφατα τη συνεργασία του με το γνωστό σε όλους μας Chef’s Club, που 18 χρόνια τώρα συμβάλλει στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και εστίασης. Η χρυσή αυτή χορηγία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης της NIKAS για συνεργασίες που συντελούν στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ από την πλευρά της η Λέσχη Αρχιμαγείρων βρίσκει στο όνομα της NIKAS έναν πολύτιμο αρωγό στο έργο της προώθησης της ελληνικής κουζίνας.

Έχοντας ως κοινό γνώμονα την αναβάθμιση του χώρου της επαγγελματικής εστίασης στην Ελλάδα, η NIKAS FoodService και η Λέσχη Αρχιμαγείρων προχώρησαν σε αυτή τη σύμπραξη, με στόχο την ανταλλαγή της τεχνογνωσίας που διαθέτουν, ενώνοντας έτσι τα κορυφαίας ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης αλλαντικά NIKAS με την εμπειρία του Chef’s Club στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας.

Σχετικά με τη συνεργασία, η κα. Ζέτα Χειμωνίδου, Marketing Director της NIKAS, δήλωσε: «Η χορηγία μας στη Λέσχη Αρχιμαγείρων, είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας και αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Η συνεργασία αυτή, στόχο έχει την ανάπτυξη του κλάδου των αλλαντικών, την υποστήριξη άξιων επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης και βεβαίως τη δημιουργία προτάσεων που προάγουν πάντα και πάνω από όλα την ποιότητα. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σφραγίζουμε μια συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων, η οποία απεικονίζει και την φιλοσοφία της εταιρίας μας: ΒΛΕΠΕΙΣ NIKAS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ».

Ο κ. Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων, πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη χορηγία της NIKAS, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να επιβραβεύονται οι προσπάθειές μας και να βρίσκουμε ακόμη ένα σύμμαχο στο πρόσωπο μιας κορυφαίας εταιρείας αλλαντικών. Ευελπιστούμε πως μέσω αυτής της συνεργασίας θα πετύχουμε την περαιτέρω ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων διατροφής και θα δημιουργήσουμε γαστρονομικές προτάσεις υψηλών απαιτήσεων».

Υπενθυμίζεται πως η Λέσχη Αρχιμαγείρων συστάθηκε το 1992 με στόχο τη θεσμική της παρουσία και συμβολή σε θέματα γαστρονομίας καθώς και εκπαίδευσης. Μέλη της Λέσχης είναι καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι chef και pastry chef από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης, καθώς και καθηγητές τουριστικών επαγγελμάτων.

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε.

22ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής

Τηλ: 210 8187300

Fax: 210 6216439

Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 111 0080