ΝΕΑ MEDIA

NIKAS: Η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες

Νέα εποχή για την εταιρεία αλλαντικών

με νέα εμφάνιση, νέες συσκευασίες και με την ίδια ανώτερη ποιότητα

Με νέα εταιρική εμφάνιση, πλήρη αλλαγή του λογοτύπου της και «πράσινες» συσκευασίες, η εταιρεία αλλαντικών NIKAS πρωτοπορεί και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αγορά τροφίμων. 

Η NIKAS γίνεται η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί υλικά από πλήρως ανακυκλώσιμες ύλες για τα συσκευασμένα προϊόντα της.

Τα νέα καινοτόμα υλικά συσκευασίας διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα, είναι ελεγμένα, ασφαλή και πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς του εξωτερικού. 

Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία μετατρέπει περισσότερες από 21.000.000 συσκευασίες της σε απολύτως ανακυκλώσιμες. Έτσι, εκτιμάται ότι φέτος οι καταναλωτές θα μπορούν να ανακυκλώσουν περίπου 214 τόνους υλικών συσκευασίας. 

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής, η NIKAS στον τομέα της, δεσμεύεται να ηγηθεί της προσπάθειας για μία αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και στη μείωση της ρύπανσης από μη ανακυκλώσιμο πλαστικό. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την κουλτούρα της ανακύκλωσης σε εκατομμύρια καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

NIKAS. Δέσμευση ποιότητας.

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε.

22ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής

Τηλ: 210 8187300

Fax: 210 6216439

Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 111 0080