Σαλατες

Γεύσεις με άρωμα Ελλάδας: Πατατοσαλάτα δροσερή με αλλαντικά

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

15-20'

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολο

ΜΕΡΙΔΕΣ

2

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2-3 μεγάλες πατάτες
  • 1 μεγάλο καρότο τριμμένο
  • 2-3 φέτες τυρί του τοστ σε κύβους
  • 2-3 φέτες NIKAS FUEGO  Γαλ/λα ,σε κύβους  ή οποίο άλλο αλλαντικό ΝΙΚΑS προτιμάτε 
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι (προαιρετικά)
  • 1 μεγάλο βάζο μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Δεν θέλουν πολύ βράσιμο, να είναι al dente.
  2. Σουρώνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες μαζί με όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
  4. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο πριν το σερβίρισμα.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΠΡΟΪΟΝ ΡΑΦΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ