Σνακ

Ντάκος με φέτα και γαλοπούλα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

5'

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολο

ΜΕΡΙΔΕΣ

2

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 κριθαρένια παξιμάδια
  • 200γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 4 φέτες NIKAS  γαλοπούλα καπνιστή, ψητή ή όποιο άλλο αλλαντικό ΝΙΚΑS προτιμάτε 
  • 1/2 ποτ. κρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βρέχουμε ελαφρά τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε στο πιάτο. Ψιλοκόβουμε τις ντοματούλες και τις ρίχνουμε από πάνω τους.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και τη μισή από τη ρίγανη.
  3. Τοποθετούμε πάνω από τον ντάκο τις φέτες γαλοπούλας και μοιράζουμε το τυρί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την υπόλοιπη ρίγανη και ο ντάκος είναι έτοιμος.
  4. Πανεύκολη συνταγή, ιδανική για το καθημερινό μας τραπέζι σαν συνοδευτικό.
  5. Αντί για ρίγανη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θυμάρι.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ