Πρωινο

Ομελέτα γεμιστή και λαχταριστή

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

15-20'

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολο

ΜΕΡΙΔΕΣ

2

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 ή 3 αυγά
  • 4-5 λεπτές φέτες ντομάτα
  • NIKAS γαλοπούλα καπνιστή & Adoro Creamy Gouda
  • 2 κ.γλ. γάλα
  • 3 κ.σ. φέτα τριμμένη
  • 1 κ.σ. λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3-4 φέτες πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι.
  2. Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν ψηθεί από κάτω και από πάνω και δεν είναι πολύ υγρή, χρησιμοποιώντας ένα πιάτο, τη γυρίζουμε και από την άλλη.
  3. Αμέσως, στρώνουμε στη μισή μεριά της ομελέτας τη φέτα, το τυρί του τοστ, τη γαλοπούλα, την ντομάτα, την πιπεριά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπεράκι.
  4. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά που δεν έχει τα υλικά, σκεπάζοντας την άλλη μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΠΡΟΪΟΝ ΡΑΦΙΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΡΑΦΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ