Για παιδια

Τορτίγιες με αλλαντικά και τυρί κρέμα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

65'

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εύκολο

ΜΕΡΙΔΕΣ

6

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 συσκ. μεγάλες τορτίγιες (η συσκευασία περιέχει 6 τορτίγιας)
  • 6 μεγάλες φέτες -ή 12 μικρές-  NIKAS ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ψητό Οβάλ ή όποιο άλλο αλλαντικό ΝΙΚΑS προτιμάτε 
  • 1 συσκ. τυρί κρέμα (200 γρ.), αραιωμένο με 2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • φρεσκοτριμένο πιπέρι και αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι στο αραιωμένο τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μία σφιχτή κρέμα.
  2. Απλώνουμε σε κάθε μια τορτίγια αρκετό τυρί, μια φέτα από το αλλαντικό -ή δύο φέτες αν είναι μικρές- και τυλίγουμε την τοτρίγια σε ένα σφιχτό ρολό.
  3. Τυλίγουμε το κάθε ρολό με μεμβράνη τροφίμων και σφίγγουμε καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  4. Ξετυλίγουμε τις τορτίγιες, κόβουμε τις άκρες από τις δύο πλευρές 1-2 εκ. (συνήθως είναι άδειες) και τις κόβουμε σε 3 ή 4 μικρά ρολάκια.
  5. Τα τοποθετούμε όρθια σε μια πιατέλα για να φαίνεται ωραίο το εσωτερικό σπιράλ!
  6. Τρώγονται κρύα!
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΠΡΟΪΟΝ ΡΑΦΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΓΚΟΥ

ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ