ΝΕΑ MEDIA

Βραβεία ποιότητας & γεύσης για τη NIKAS

Δεκέμβριος 2013. Η NIKAS, γνωστή τόσο για τα ποιοτικά και καινοτόμα, όσο και για τα γευστικά προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές της, διακρίθηκε κατά τη 2η “Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών κρεατοσκευασμάτων και ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας”, αποσπώντας 4 βραβεία. Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν ήταν τα πρωτοεμφανιζόμενα NIKAS FUEGO, τα οποία η εταιρεία NIKAS παρουσίασε μόλις φέτος και αγαπήθηκαν αμέσως από τους Έλληνες καταναλωτές για την εξαιρετική ποιότητά τους και το υψηλό ποσοστό κρέατος (96%) που περιέχουν.

Αναλυτικά, το προϊόν NIKAS FUEGΟ γαλοπούλα κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, ενώ το NIKAS FUEGO ζαμπόν, το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο. Επιπλέον, μια άλλη μεγάλη καινοτομία της NIKAS από τη σειρά αλλαντικών με μοσχάρι και πιο συγκεκριμένα τα λουκάνικα Φρανκφούρτης, κατέκτησαν επίσης το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο. Από τις διακρίσεις δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η premium σειρά NIKAS ΒLACKLINE, από την οποία η μπριζόλα κέρδισε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα NIKAS ξεχώρισαν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα καθώς και παραγωγούς αναγνωρισμένους από τους καταναλωτές. Η αξιολόγηση έγινε σε διαφορετικά επίπεδα και όχι μόνο με γνώμονα τη γεύση, αλλά σε περισσότερα από 60 σημεία, όπως οσμή, εμφάνιση, σύσταση, χρώμα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η επιλογή έγινε από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου που εξειδικεύονται στο κρέας και τα προϊόντα του. Επικεφαλής της επιτροπής αξιολόγησης και του διαγωνισμού ήταν ο καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης. Μέλος της επιτροπής ήταν και ο γνωστός chef κ. Ηλίας Μαμαλάκης.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν για την εταιρεία μια ακόμη επιβράβευση αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών της για καινοτόμα, γευστικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

 

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε.

22ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής

Τηλ: 210 8187300

Fax: 210 6216439

Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 111 0080